Nyheter - Januari 2009

Bussresa till Sportfiskemässan i Stockholm

2009-01-21
Skandinaviens Sportfiskecenter planerar att anordna en bussresa till Sportfiskemässan i Stockholm, lördagen den 28 mars. Resan ordnas till rent självkostnadspris. Bussen tar maximalt 49 personer och då hamnar vi på 225 kronor tur och retur per person. Om vi inte kommer upp i 49 personer blir priset naturligtvis högre. Uppresa på morgonen och hemresa på kvällen, när mässan stängt för dagen.
Mat, dryck och inträde ingår ej. Vi kan naturligtvis plocka upp deltagare längs resevägen om så behövs. Reseledare för arrangemanget blir Niklas Hansson, med erfarenhet frånliknande turer med Troja.

Intresserad av att följa med?
Då mejlar du mig på rikard@sportfiskecenter.nu snarast möjligt, eftersom vi måste boka bussen inom några veckor.
Anmälan senast 31 januari.

Rapporterat av: Webbmaster

Förorder Mete

2009-01-12
Du glömmer väl inte bort Skandinaviens Sportfiskecenters Kampanj: Förorder Mete.
Saxat från www.sportfiskecenter.nu.
"Under januari månad erbjuder vi traditionsenligt lägre priser på beten och övrig meteutrustning, om du lägger en så kallad förorder. Sista beställningsdag är lördagen den 31 januari 2009. Leverans sker i slutet på februari/början på mars månad. Om varorna redan finns på lager, kan de naturligtvis skickas omgående och om så är fallet hör vi av oss per telefon eller mejl."

Rapporterat av: Webbmaster

Småländska Specimentävlingen avgjord

2009-01-09
Så var 2008 års Småländska avgjord. SK Fiskpinnen vann med 25,5 poängs marginal över FK "speci" Fenan. På tredje plats kom vi i SG Zander.
Individuellt  hade vi 2 man med på 10 i topp. Andreas Ekfeldt på 6:e plats och Simon Lagärde på 8:e.
Sten-Sture Jönsson lyckades att komma med på topp 20 med sin 16:e plats.

Vi får väl vara rätt nöjda med våran placering då vårt mål i år har varit Svenskan och inte koncentrerat oss på Småländska vatten. Vi kommer att tävla i Småländskan även 2009 så se upp.

Rapporterat av: Webbmaster

Höjning av PB med 8kg

2009-01-09
Här kommer en rapport på en stilig 112 cm madam från Munksjön i Jönköping. Gäddan fångades av 11 årige Filip Karlsson från Listerby på hans andra trollingtur efter gädda. Efter första trollingturen hade Filip ett PB på 3,2kg som först höjdes till 4,1kg och så kom det riktiga drömhugget. Gäddan gick tungt och sävligt, men Filip drillade gäddan försiktigt och tålmodigt och det blev bara en kortare rusning. Snart låg gäddan i håven och i vågnätet visade den sig väga hela 11,8 kg och ha måtten 112*54cm, en makalös fisk!
Stort Grattis Filip!

Rapporterat av: Erik Wennerhag